Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Elektrische takel van Hijswinkel

Hijswinkel biedt alles op het gebied van hijsen, dus ook een elektrische takel. Werken met een elektrische takel betekent veilig werken. Al helemaal als u kiest voor Hijswinkel als aanbieder. Al onze hijsmiddelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast kunt u uw kettingtakel ook jaarlijks door ons laten inspecteren. Zo zorgt u voor betrouwbaarheid en veiligheid.

Ruim assortiment Elektrische takels

Bij een elektrische takel heeft u te maken met een maximale capaciteit die de takel aan kan. Bij lichte objecten is het dan ook niet nodig om een takel te kopen die hele zware objecten aan kan. Gelukkig bieden wij van Hijswinkel een ruim assortiment aan elektrische takels. Wij hebben elektrische takels voor 100 kg tot wel 5 ton (5000 kg). Ook de hijshoogte is van belang. Onze middelen hebben een hijshoogte tot wel 30 meter.

U kunt daarnaast kiezen uit een elektrische takel met ophanging, een elektrische takel met zwenkarm of een verrijdbare elektrische takel op rail. We hebben u zelfs een elektrische mini takel te bieden. In ons assortiment vindt u onder andere de kwaliteitsmerken Delta, Demag, Hitachi en Nitchi.

Op onze website kunt u ons ruime assortiment aan elektrische takels, met aanvullende informatie, rustig bekijken. Hier bieden we u hoge kwaliteit voor een lage prijs. Na bestelling levert Hijswinkel snel. U kunt vrijwel alle hijsmiddelen binnen 24 uur geleverd hebben.

Veilig werken

Veilig werken is een vereiste als u besluit te werken met een elektrische takel. Door de vele risico’s moet u er zeker van zijn dat de elektrische takel veilig en goed functioneert. Hijswinkel biedt hier een jaarlijkse inspectie en keuring voor aan. Na de keuring ontvangt u een uitgebreide EKH rapportage. Zo weet u zeker dat uw middelen op de juiste manier en veilig functioneren. Bovendien kunt u zo blijven voldoen aan de eisen conform de Arbowet en de VCA.

Contact

Heeft u vragen over de juiste elektrische takel voor u? We staan u graag te woord om u te voorzien van advies en antwoord op al uw vragen. U kunt eenvoudig het contactformulier invullen op onze website www.Hijswinkel.nl. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar via 085 – 40 13 929.