Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wat voor laptop tas kies jij?

Bij een laptop hoort natuurlijk een laptop tas, want waar zou je je laptop anders in moeten doen als je onderweg bent? Laptop tassen hebben een speciaal vak waarin de laptop veilig vervoerd kan worden, zodat het niet beschadigd raakt als de tas bijvoorbeeld ergens tegenaan stoot. Je zou dus kunnen zeggen dat laptoptassen onmisbaar zijn! In dit artikel delen we daarom drie populaire laptop tassen

Aktetas laptop

Een leren laptop aktetas is zeer geschikt om naar kantoor te dragen, want het is een zakelijke en chique laptoptas die bij vrijwel alle nette kleding past. Zwart leer is natuurlijk altijd goed, maar draag je vaak een donkerblauw pak? Dan is bruin of cognac leer ook een goed idee want dit matcht erg mooi met (donker)blauw. De meeste aktetassen draag je aan de hand, maar vaak zit er ook een lang schouderhengsel zodat je de tas ook aan een schouder of crossbody kunt dragen. 

Rugtas laptop

Laptop rugtassen zijn enorm populair en is geschikt voor alle leeftijden, of je nu schoolgaand of werkend bent! Een laptop rugtas is heel makkelijk om te dragen, want op je rug voel je het gewicht van je zware laptop wat minder dan wanneer je een laptop tas aan je hand of om een schouder zou dragen. Zorg er wel voor dat de schouderbanden van een rugtas een beetje breed zijn en het liefst ook gewatteerd, want anders zullen de bandjes op een gegeven moment in je schouders snijden en dat is natuurlijk niet zo’n fijn gevoel. 

Tote 

Een tote draag je om een schouder en wordt soms ook wel shopper of schoudertas genoemd. Deze rechthoekige schoudertas is populair onder veel vrouwen, maar mannen mogen ook zeker gezien worden met een tote! Naast een laptop heeft een tote meestal ook nog plek voor andere spulletjes zoals boeken of mappen. De rechthoekige vorm zorgt ervoor dat niet alleen jouw laptop, maar ook alle papieren, mappen en boeken netjes in vorm blijven!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/