Lakenormanfbo
Image default
Offers

Hondenvoer met insecten

Als je een hond hebt dan heb je vast al verschillende soorten voer uitgeprobeerd. Het ene voer vindt je hond vast lekker dan het andere voer, maar het kan ook zijn dat je hond een gevoelige maag heeft waardoor hij of zij snel last heeft. Dit is dan ook niet de bedoeling. Maar als je hondenvoer aanschaft komt het vast niet in je op om na te denken over hondenvoer die gemaakt is van onder anderen insecteneiwit. Dit hondenvoer wordt gemaakt van larven en zwarte soldaatvliegen. Deze insecten bevatten alle essentiële aminozuren die je hond in zijn voeding nodig heeft. Wil je meer weten over deze voeding? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Insecteneiwit

Een heel fijn voordeel van insecteneiwit is de verdraagbaarheid. Honden die een gevoelige maag hebben kunnen dit voer prima verdragen, hierdoor heeft jouw hond een stuk minder last van de maag en wordt hij of zij weer een stuk blijer! Dit komt omdat het voer bijzonder licht verteerbaar is en heeft vrijwel geen allergiepotentieel. Je kan dus zeker zeggen dat dit hondenvoer is van geweldige kwaliteit. Maar dat niet alleen, het is ook nog eens duurzaam. Een groot deel van de grondstoffen komen namelijk van regionale leveranciers. Dit komt omdat insecten niet veel belasten aan het milieu. Hierdoor is de proteïne van insecten in ideaal alternatief voor vlees! 

 

Geweldig voer

Voor de meeste eigenaren is de viervoeter een volwaardig lid van de familie. Zelf eet je meestal ook alleen maar eten wat goed voor je is. En geen eten waar je buikpijn van krijgt. Waarom zou je dit jouw hond wel geven? Daarom is het voer met insecten zo geweldig. Het is goed voor de maag, milieu en is van geweldige kwaliteit. 

 

De partij bellfor 

Wil je meer weten over voer moet insecten? Neem dan eens een kijkje op de website van Zooexperte. Hier staat meer informatie op! Heb je nog een vraag over de producten van Zooexperte? Neem dan gerust contact op met een van de experts. Ze helpen je namelijk graag verder!

https://nl.zooexperte.com/