Menu

Douchescherm

Lakenormanfbo

 

Een douchescherm is voor vele doelen goed. Zo zorgt een douchescherm voor meer veiligheid in een inloopdouche en kan een badscherm het veiliger maken om in een bad te stappen. Ook handig voor als u niet wilt dat uw hele badkamer onder het water komt.

 

Uitglijden

Wanneer je in bad stapt, kun je gemakkelijk uitglijden. De badwand is glad van het water, waardoor je hier geen grip op hebt. De gehele inhoud van het bad, inclusief jezelf, is nat, waardoor opstaan erg moeilijk wordt. Daarnaast kunnen er ook nog zeep of shampooresten in het bad zijn achter gebleven. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk een misstap maakt en uitglijdt. Je kan je hierdoor lelijk bezeren. Zo kun je een hersenschudding krijgen of iets breken. Voornamelijk voor oude mensen is dit risico groot. Dit risico kan echter aanzienlijk verkleind worden met een badscherm van goede kwaliteit. Wanneer het badscherm stevig wordt bevestigd aan de badwand kan deze niet losraken. Iemand die in of uit het bad stapt heeft houvast aan de bandwand.

 

Veiligheidskeurmerk

Elk douchescherm en elk badscherm van De Loodgietshop heeft een veiligheidskeurmerk. Dit betekent dat het glas heel stevig is en dat het niet snel breekt. Hierdoor is het niet erg als je uitglijd in bad of in de inloopdouche en tegen het douchescherm aankomt. Ook na een val tegen het badscherm aan zal deze niet breken. Hierdoor kun je je veilig voelen in je eigen badkamer.

 

Douchescherm en meer van De Loodgietshop

Bekijk rustig het gehele assortiment van De Loodgietshop voor alle verschillende modellen. Bedenk wel type douchescherm of badscherm in je badkamer past. Je wilt natuurlijk wel dat het er ook mooi uitziet. Het is belangrijk om je thuis te kunnen voelen in je badkamer en hier ontspannen te kunnen douchen of in bad liggen. Gelukkig zijn alle modellen van De Loodgietshop stijlvol ontworpen. Hierdoor zal elk douchescherm je inloopdouche complementeren.