Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Houten vloer van Bax Houthandel

Bent u op zoek naar een houten vloer? Bij Bax Houten Vloeren engineers bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een mooie houten vloeren van eik. Gezien wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben in het produceren van deze mooie vloeren, bent u altijd verzekerd van de juiste kunde. Daarnaast heeft u ook nog een ruime keuze door ons grote assortiment in houten vloeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit vloeren met planken, bredere vloeren of juist vloeren met een motief. Wat uw wensen ook zijn en wat uw budget ook is, wij hebben vloeren voor iedereen. Dit komt omdat er geen tussenhandel plaats vindt en u alle producten direct bij ons aanschaft.

Hoe kies ik een houten vloer?

Eerst geeft u door welk type houten vloer u wilt. Denk hierbij aan Amerikaans, Russisch, Zuid-Amerikaans of Europeaans. De Amerikaanse is harder en heeft donkere tonen. Ook heeft de Amerikaanse een volle uitgerekte nerf en oogt zeer modern. De Russische oogt meer faal en heeft een vergelijkbare nerf als die van de Amerikaanse. Toch is deze nerf ietwat smaller. Dit type voelt ook zachter en is geproduceerd met latjes, hierbij kunt u kiezen uit een 3 laags of een 2 laags. De Zuid-Amerikaanse heeft een honingachtige kleur en heeft rechte nerven. Er zitten meer knoesten en plekjes in maar oogt toch schoon. Wij adviseren om de Zuid-Amerikaanse in white wash te bestellen gezien dit een klassieke uitstraling geeft in uw woning. Als u hierin een keuze heeft gemaakt, gaat u over op welke afwerking u het liefste wilt. Het is belangrijk om in gedachten te houden welke basiskleur u wilt en welke techniek u wilt om de vloer te beschermen. Een voorbeeld hiervan is een toplaag van polyutheraan.

De kosten

Hoeveel uw nieuwe vloer gaat kosten, hangt helemaal af van uw eigen wensen. De prijs hangt volledig af van de soort die u kiest maar ook van de grootte en de breedte. Als u minder te besteden heeft maar graag iets moois in uw woning wilt, dan kunt u kiezen voor onze budget eikenparket. Deze is goedkoper dan bijvoorbeeld een parket van massief hout. Voor de exacte prijzen kunt u kijken op de website van Bax Houthandel.