Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Autoverkoop en onderhoudsbeurten bij Garage Geurtsen nabij Renswoude

Bij Garage Geurtsen kunt u terecht voor nieuwe auto’s, occasions, onderhoud en autoschade. Een veelzijdig autobedrijf met veel diensten! Wij bieden deskundig advies en een mooi aanbod aan auto’s. Voor onderhoud aan uw auto kunt u bij ons terecht, met alle soorten merken en typen auto’s. Garage Geurtsen is het vertrouwde autobedrijf voor klanten in de regio Veenendaal, Renswoude en Ede. Wij vinden betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk. Garage Geurtsen nabij Renswoude biedt u de beste service voor een betaalbare prijs! 

Auto kopen bij Garage Geurtsen nabij Renswoude

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Garage Geurtsen heeft een ruim aanbod van nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Wij zorgen voor onpartijdig en neutraal advies. Klanttevredenheid is voor ons belangrijk en luisteren naar uw wensen voor de nieuwe auto. Het aanbod van Garage Geurtsen is divers door de verschillende typen auto’s, merken, kleuren en modellen. Wij geven u het beste advies voor het aanschaffen van een tweedehands auto of nieuwe auto. Daardoor krijgt u gegarandeerd een auto met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid voor de beste prijs. 

De werkplaats van Garage Geurtsen

De diensten van Garage Geurtsen zijn uiteenlopend. U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten (groot en klein), Algemene Periodieke Keuring (APK), motordiagnose, distributieriem vernieuwen, remvloeistofsysteem verversen, banden vernieuwen en meer. Heeft u een auto nodig tijdens het onderhoud in de werkplaats? U krijgt dan van de garage een leenauto mee! Garage Geurtsen is er ook voor het schoonmaken van uw auto. Heeft u hulp nodig op het gebied van autoschade of schadeherstel? Wij hebben hier ook ervaring mee en bieden service aan op autoschadegeurtsen.nl. De complete schadeafwikkeling en schadetaxatie wordt geregeld. Schadeherstelgeregeld, zoals ruitschade wordt behandeld met de modernste technieken.

Servicegericht autobedrijf

Garage Geurtsen biedt u direct de service die u nodig heeft in en rondom Renswoude. Door spoedreparaties kunnen we kleine problemen kunnen snel repareren zodat u snel de weg weer op kan. We zijn goed bereikbaar. Reguliere afspraken voor onderhoud zijn gemakkelijk te maken via de website GarageGeurtsen.nl. Onze website voorziet u van alle nodige informatie op het gebied van autoverkoop, occasions en onderhoud. Klanten ervaren onze service als zeer prettig. Onze klanten beoordelen Garage Geurtsen gemiddeld met een 9.3!