Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespelini

Bij een rit op een Vespelini scooter begin je vanzelf al Italiaans te spreken. “Ciao Bella” roep je als je op een Vespelini rondrijdt. Toch komt Vespelini helemaal niet uit Italië, de verwarring is wel enigszins bewust ontstaan. Het model, de uitstraling en de naam duiden op de beroemde Vespa scooter, toch komt de Vespelini uit het land waar ze kopiëren tot een kunst hebben verheven; China.

 

Europees design, Oosterse kwaliteit

In Azië hebben ze veel ervaring met kopiëren, ze zijn al een generatie iPhone verder, al heet deze iClone of iets dergelijks. Ook de echte wordt hier gemaakt, topkwaliteit maken ze in China net zo goed. Ook scooters ontkomen niet aan deze trend, en Vespelini is een getrouwe kopie van Vespa. De kwaliteit van Chinese scooters is wellicht niet altijd op het niveau van de Europese merken, toch moet je niet met een grote boog om de Vespelini heenlopen. Integendeel, wat betreft prijs/kwaliteitsverhouding zul je niet snel een betere scooter vinden.

 

Vespelini is een verrassend luxe scooter

Met een zuinige 4-takt motor en een tank van 6,5 liter kun je de hele dag rondrijden op jouw Vespelini scooter. Je kunt kiezen uit diverse kleuren waaronder zelfs twee mat kleuren voor een opvallende look. De 12 Volt aansluiting in het dashboard is zeer praktisch voor bijvoorbeeld een USB lader. Met het kleine stuur en de tien inch wielen is deze stadsscooter uiterst wendbaar in het stadsverkeer, en daarbuiten. Je kunt met gemak een passagier meenemen op de buddyseat, op het fietspad met de snorscooter uitvoering of op de weg met de bromscooter versie.

 

Vespelini kopen of leasen

Als je even krap bij kas zit, en je wilt niet een kleine duizend euro in één keer ophoesten kun je overwegen een lease contract af te sluiten. Dan betaal je in maandelijkse termijnen. Kijk in de webshop en vraag naar de voorwaarden. Rijd een klasse hoger voor een prijsklasse lager op een Vespelini scooter.

https://www.fastfuriousscooters.nl/souris-scooters/