Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u dozen krijgen in allerlei verschillende soorten en maten! Wij zijn de beste plek om kartonnen dozen te bestellen, en niet in de eerste plaats doordat we de grootste voorraad van heel Nederland en België hebben! In het assortiment hebben we meer dan 2500 formaten dozen liggen, deze liggen opgeslagen op wel meer dan 10.000 pallets in onze pakhuizen. Op deze manier zijn we in staat om op snelle wijze dozen te vinden waar onze klanten naar op zoek zijn, en deze zo snel mogelijk te verzamelen en op te sturen! Vervolgens leveren we de bestellingen aan plekken door heel Nederland en België. 

Hoe werkt het bij de Dozenhal?

Hoe werkt het hele bestelproces? Het begin weet u al, dat bestaat uit zoeken in ons assortiment of we het gewenste formaat al hebben, om vervolgens door te gaan met bestellen. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat, waar u mee akkoord kunt gaan. Vervolgens worden de dozen zo op locatie geleverd door ons eigen transport. Wij besteden dat niet uit aan een derde partij, omdat we geloven dat we onze klanten zo betere service kunnen geven door het allemaal zelf in handen te houden. Onze chauffeurs zorgen voor dozen in goede staat. 

Wat voor soort dozen?

De Dozenhal staat voor u klaar! Wat voor soort dozen verkopen we? U heeft natuurlijk de dozen die in onze voorraad staan, die u vrij makkelijk kan gaan kopen, maar we kunnen ook nieuwe dozen op maat voor u fabriceren, wanneer we niet al hebben wat u zoekt. Naast dozen op maat, kunt u bij de Dozenhal ook gebruikte dozen kopen! Dat is extra milieuvriendelijk, maar ook erg goedkoop. Daarbij hebben we zoals eerder gezegd, nieuwe dozen die van topkwaliteit zijn en voor degelijk transport geschikt zijn. Bij Dozenhal kunt u ook tabaksdozen kopen. Die zijn ideaal voor het vervoeren van uiterst zwaar materiaal, voor wanneer u wat stevigs moet transporteren van A naar B. Daarnaast hebben we ook palletdozen of containerdozen, bedrukte dozen, en een heleboel aanbiedingen! Neem vooral een kijkje op onze website.