Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Taxicentrale Katwijk

 

Wat is er volgens u belangrijk bij de keuze voor een taxicentrale in Katwijk? Volgens ons moet er aan de hand van goede service een oplossing worden gevonden op uw probleem, door aan de hand van de minimumvereisten een taxi aan te bieden. In Katwijk zou u denken dat het met alle regels niet meer makkelijk onderscheiden is als taxicentrale. U heeft na verschillende services ervaren te hebben misschien al gemerkt dat dat toch niet zo is, maar wilt u bewijs? Plan een afspraak in bij Taxi Centrale Leiden.

Minimumvereisten elke taxi

De minimumvereisten die voldaan moeten worden door elke taxi van iedere taxicentrale zijn ook geldig in Katwijk. De taxi’s in Katwijk zijn door deze minimumvereisten veiliger geworden. Onderdeel van de minimumvereisten zijn de Taxameter en de Boordcomputer. Deze zorgen ervoor dat er een eerlijke prijs wordt gehanteerd, er minimale service wordt verleend en de veiligheid ook voldoende is. De minimumvereisten in Katwijk en de rest van Nederland worden gecontroleerd door Kiwa.

Oplossingen die taxibedrijven kunnen bieden in Katwijk

De oplossing die een taxibedrijf in Katwijk geboden moet worden hangt natuurlijk af van het probleem waar u tegenaan loopt. Moet u na een avond uit terug naar huis? Of misschien moet een taxicentrale ervoor zorgen dat u op een bepaald tijdstip binnen de regio per taxi weggebracht wordt. Vanuit Katwijk kan u natuurlijk ook een vlucht moeten halen wat speciale service vereist. Door een taxicentrale in te schakelen die u wegbrengt zal u nooit te laat vanuit Katwijk vertrekken. Hierbij is het vaak nodig om het taxibedrijf meer dan 12 uur van tevoren in te lichten, zodat er sowieso een taxi beschikbaar is. Afhankelijk van de service van het taxibedrijf zal een taxi flexibel grote afstanden voor u kunnen afleggen.

Onderscheidende services taxicentrales

Er zijn, naast de minimumvereisten die elk taxibedrijf moet volgen nog wel onderscheidende services waardoor taxi’s een voorkeurspositie kunnen innemen. De service die een taxicentrales bieden kan te zien zijn in de taxi zelf; door een kwalitatief goed automerk te bieden, met een net geklede chauffeur en een interieur dat schoon is en lekker ruikt. Een ander service aspect is de weg naar de taxi toe. Taxicentrales kunnen met hun online functionaliteiten ook veel klanten trekken door bijvoorbeeld taxiritten voor lange afstanden ook kort van tevoren in te plannen, kan deze taxicentrale de voorkeur krijgen dankzij onderscheidende service. Bij Taxi Centrale Leiden wordt ook gestreefd naar onderscheidende service, kom er nu achter hoe zij dit doen!