Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Shortlease

De shortlease contracten van Xlrent zijn revolutionair. Heb je voor een tijdelijke klus of voor een relatief korte periode een auto nodig? Dan lease je simpelweg bij Xlrent. Je kunt eenvoudig voor kortere periodes zowel zakelijk als particulier een auto huren tegen scherpe prijzen.

Auto of bestelbus
Xlrent heeft een ruime collectie aan personenauto’s of bestelbussen. Net wat jij nodig hebt voor jouw situatie. Moet je voor jouw nieuwe opdrachtgever langer rijden en wil je direct een goede indruk maken? Lease dan een goede bak bij Xlrent. Zij hebben een jong wagenpark en een breed assortiment. Je kunt eenvoudig online jouw gewenste wagen huren. Heb je meer ruimte nodig of werk je als zelfstandige bijvoorbeeld in de bouw? Dan kan een shortlease voor een bestelbus de beste optie zijn! Geniet van extra veel ruimte en scherpe tarieven voor een shortlease voor een bestelwagen.

De beste service
Wanneer je bij Xlrent jouw shortlease wagen huurt, word je voorzien van de beste service. Zo biedt Xlrent namelijk een gratis breng en ophaalservice. Jouw auto wordt voorgereden en ook weer opgehaald! Je betaalt een vast bedrag per maand en komt nooit voor onnodige kosten te staan. Ook is het abonnement op ieder moment opzegbaar en zit je dus nooit ergens aan vast. Je profiteert van een enorme flexibiliteit en kun direct de weg op.

Ben jij ook klaar met de lange wachttijden van het ov en wil je meer vrijheid? Lease dan voor een korte periode een auto bij Xlrent. Een shortlease geeft je vrijheid om gebruik te maken van een auto en zelf de weg op te kunnen gaan. Wil je meer weten over deze unieke optie en jouw shortlease auto huren? Neem dan contact op met Xlrent.