Lakenormanfbo
Image default
Offers

Wei isolaat kan u helpen bij het behalen van uw doelen

Wei isolaat, wat is dat eigenlijk?

 

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig eiwitpoeder, is wei isolaat een goede optie. Wei-isolaat is een type eiwit dat wordt geïsoleerd uit wei, het vloeibare deel van melk. Na het zuiveringsproces blijft 90% eiwit over. Dit poeder bevat weinig koolhydraten en vetten. Doordat het verkrijgen van wei isolaat meer handelingen nodig heeft is dit isolaat vaak ook iets duurder dan wei concentraat. Met deze handelingen bedoelen we het zuiveringsproces. Dit proces is bij het produceren van wei concentraat dus korter dan bij de productie van wei isolaat. 

Wei isolaat is ook prima toe te passen wanneer u bezig bent met afvallen. Dit doordat het product minder calorieën bevat dan veel andere eiwitpoeders. Het wordt daarnaast ook vaak gebruikt door atleten en bodybuilders om spiermassa op te helpen bouwen. Zij nemen vaak een shake na het sporten. Misschien heb je wel eens iemand zien lopen met een grote beker met daarin iets dat leek op een milkshake? Dat zou heel goed een proteïne shake geweest kunnen zijn. Door het gebruik van wei isolaat in combinatie met sporten, behaalt u sneller uw gewenste resultaat.

 

Voordelen wei isolaat

 

Wei-isolaat is een zeer zuivere vorm van eiwit. Het is daarnaast ook een van de meest lichtverteerbare binnen zijn soort. Dit maakt het een ideale keuze voor diegenen die hun eiwitinname willen verhogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over indigestie of andere spijsverteringsproblemen. 

 

Wei-isolaat kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het kan worden gemengd met water of melk, om een eiwit shake te maken. Het kan ook worden toegevoegd aan smoothies of bakrecepten. Denk bijvoorbeeld aan eiwit pannenkoeken of de welbekende eiwitrepen. Deze kunt u heel makkelijk meenemen voor onderweg of in uw sporttas. 

https://bestwayingredients.com/