Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Soorten verhuizingen

Er zijn verschillende redenen en soorten verhuizingen waar u en verhuisbedrijven mee te maken krijgen. Allereerst heeft het te maken met wie u bent. Bent u een individu of gezin dat wil verhuizen, of gaat het hier om een bedrijf. Particulier of zakelijk verhuizen hebben elk een hele andere aanpak. De wijze waarop deze zaken fundamenteel verschillen wordt in dit artikel aan het licht gebracht. Na deze keuze is er echter nog de mogelijkheid dat het binnen de grenzen verhuizen is, óf dat u internationaal gaat verhuizen.

 

Particulier verhuizen

Wanneer u en uw gezin willen verhuizen, spreekt men van particuliere verhuizing. Doorgaans is dit, ondanks dat het in vergelijking met het verhuizen van hele bedrijven vaak minder veel is, een groter gedoe dan zakelijke verhuizing. Dit zit hem erin dat mensen vaak zo veel spullen bewaren die zij zien als van emotionele waarde, dat er geen mogelijkheid bestaat deze te sorteren en efficiënt tee verhuizen. Wanneer mensen zelf deze zaken gesorteerd en gelabeld hebben, kan dat veel beter. Vaak is dit echter niet het geval.

 

Zakelijk verhuizen

Het verhuizen van bedrijven (ook wel zakelijk verhuizen genoemd) is met name tijdrovend door de hoeveelheid werk die er soms verricht moet worden. Wanneer de inhoud van het bedrijfspand echt eigendom is van het bedrijf, dan moet namelijk alles verhuisd worden. Door het inzetten van grotere teams kan een verhuisbedrijf er dan alsnog voor zorgen dat de zakelijke verhuizing binnen afzienbare tijd wordt afgerond.

 

Internationaal verhuizen

Buiten de verschillen in de soort klant van verhuisbedrijven, kan de verhuizing zelf natuurlijk ook variëren. Het kan een ‘simpele’ verhuizing binnen Nederland zijn, maar het kan ook zo zijn dat het bedrijf of gezin naar het buitenland wil verhuizen. Niet elk bedrijf werkt hier zomaar aan mee, waardoor u goed moet opletten bij het inschakelen van een verhuisbedrijf. Bij Oomen Verhuizers zijn ze erg succesvol met alle soorten verhuizingen en ze zijn in staat u te helpen bij het verhuizen van elk bedrijf en gezin naar binnen- én buitenland. Kijk direct wat Oomen Verhuizers voor uw verhuizing kan betekenen!

 

https://www.oomenverhuizers.nl/