Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kartonnen opbergdozen nodig?

Heeft u kartonnen opbergdozen nodig? Zoek dan niet verder. U vindt diverse formaten bij de Dozenhal. Om precies te zijn kunt u meer dan 2500 formaten in ons assortiment vinden. Bovendien als u vandaag uw bestelling plaatst, dan wordt deze bestelling de volgende al bij u op locatie geleverd. Om de juiste formaat voor uw opbergdoos te vinden, kunt u gebruik maken van onze Dozenzoeker. Bij de dozenzoeker kunt u de gewenste lengte, breedte, hoogte en het aantal invoeren. Hierna krijgt u meteen een selectie met dozen die voldoen aan het gewenste formaat.

Nieuwe en gebruikte kartonnen opbergdozen

Bij de Dozenhal vindt u diverse nieuwe en gebruikte kartonnen opbergdozen. In ons magazijn in Ermelo vindt u naast opbergdozen ook nog vele andere verpakkingsmaterialen maar wij zijn gespecialiseerd in dozen van karton. Bij ons kunt u dus kiezen uit een nieuwe doos of een doos die al eerder gebruikt is. Als u kiest voor een gebruikte doos, dan krijgt u uiteraard een doos die volledig gecheckt is op eventuele beschadigingen. Alleen op deze manier krijgt u nog steeds de beste kwaliteit bij u thuis geleverd. Een groot voordeel aan een gebruikte doos is, is dat u een bewuste en zeer duurzame keuze maakt voor het milieu. Elke ton golfkarton die wordt hergebruikt bespaart namelijk 266 kilogram aan luchtverontreiniging tijdens het productieproces, 3m3 aan stortcapaciteit, 20.000 liter aan water en 2026 kilometer aan brandstoffen voor voertuigen zoals vrachtwagens en personenauto’s. Wij noemen daarom deze dozen ook wel ‘groene dozen’. Ook omdat karton een materiaal is dat zeer gemakkelijk is om te hergebruiken. Ook als u zelf nog een aantal dozen heeft staan die nog goed zijn om te gebruiken, willen wij graag deze van u overnemen. Om te zien of wij ook gebruikte dozen in uw gewenste formaat hebben, kunt u wederom gebruik maken van onze dozenzoeker.

Is een hergebruikte doos van dezelfde kwaliteit als een nieuwe doos?

Alle dozen worden vooraf gecheckt. Gezien bij de Dozenhal kwaliteit voorop staat, kunt u rekenen op alleen de beste producten. De meeste gebruikte dozen zijn maar één of twee keer gebruikt. Zonde dus om ze niet nogmaals te gebruiken. Bekijk de website voor alle kartonnen opbergdozen.