Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

HSV TMP is uw specialist in spuitgieten

HSV TMP heeft een passie voor kunststof en is uw specialist op gebied van spuitgieten. Deze techniek is een van de meest gebruikte vormgevingstechnieken voor kunststof onderdelen en bij HSV TMP weten wij hier alles van! 

De techniek van spuitgieten

Bij spuitgieten wordt kunststof dat wordt aangevoerd als granulaat of poeder, gesmolten tot een massa en onder hoge druk ingespoten in een matrijs. Door afkoeling stolt de kunststof en krijgt u het gewenste resultaat. Omdat de kunststof onder enorm hoge druk moet worden geïnjecteerd, is er veel kracht nodig voor het dichtdrukken van de matrijs. Bij HSV TMP hebben wij daarom de beste apparatuur en kunnen wij producten maken tussen de 250 gram en de 25 kilo! Ook biedt deze techniek van kunststof vormgeving de mogelijkheid om veel complexere ontwerpen te maken. 

Productontwikkeling

Een voordeel van deze techniek is dat er geen verdere bewerking van de kunststof onderdelen nodig is wanneer ze zijn gestold. Het is wel van belang dat u ons al in een vroeg stadium van de productontwikkeling betrekt. Onze mensen hebben enorm veel kennis van kunststof en productietechnieken en kunnen met u meedenken over het proces. Wij hebben daarnaast een groot netwerk van ingenieursbureaus, materiaal leveranciers, matrijzenmakers en prototypebouwers. Op die manier bent u verzekerd van hoge kwaliteit en lage kosten!

Zakendoen met HSV TMP

Bij HSV TMP kunt uitgaan van uitstekende service. Wij hebben een passie voor kunststof en dat ziet u terug aan de kwaliteit van onze producten. Wij doen er alles aan om het mooiste, maar vooral ook beste, resultaat te behalen. Verder hechten wij veel waarde aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Wij zien transparante processen, open communicatie en het leveren van betrouwbare producten als kernwaarden van ons bedrijf. De wensen en behoeften van onze opdrachtgevers staan voorop! Wij zijn er om uw producten werkelijkheid te laten worden en gaat daarbij tot het uiterste. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of welke mogelijkheden er voor uw idee zijn? Kijk dan eens op onze website of neem contact op met onze salesmanager. Wij zien u graag verschijnen.