Lakenormanfbo
Image default
Business

Help: ik wil een nieuwe auto

Jij rijdt ondertussen al vele jaren mee in je auto, waardoor deze aan vervanging toe is. Maar goed, je koopt niet elke dag een nieuwe auto, dus jij weet niet helemaal hoe dit proces precies in zijn gang gaat. Het liefst heb jij een goedkope auto, maar natuurlijk ook één die goed functioneert. In deze blog zullen wij wat opties voor jou uitlichten, die het wellicht makkelijker maken om de geschikte auto te vinden.

  1. Verkoop jouw auto

In jouw ogen is je auto helemaal niks meer waard, doordat hij zo oud is. Maar, dit is niet waar. Het is altijd een optie om je auto te verkopen. Misschien niet als geheel, maar er zijn genoeg autozaken of garages die de auto uit elkaar willen halen om onderdelen hiervan te hergebruiken. Hiervoor krijg je een som geld, die jij kan gebruiken om de kosten van je nieuwe auto te betalen. Het is misschien niet veel, maar alle kleine beetjes helpen. 

  1. Kijk tweedehands

Een auto die brandnieuw is, heeft vaak nog hele hoge kosten. Dit kan soms te hoog zijn, waardoor het een goede optie is om te kijken naar tweedehands auto’s. Er heerst een beeld dat tweedehands auto’s allemaal versleten zijn, omdat ze al gebruikt zijn, maar dit is zeker niet het geval. Een tweedehands auto is vrijwel altijd nog in prima staat, de kilometerstand is alleen wat hoger. Een autodealer zou nooit een auto aanbieden die niet meer te gebruiken is, dus hier hoef je je geen zorgen over te maken. Tweedehands auto’s zijn wel duidelijk goedkoper dan nieuwe auto’s, dus het is een hele slimme manier om geld te besparen.

  1. Sluit een lening af

Als jij een tweedehands auto toch niet vertrouwt, en jouw auto niet genoeg meer oplevert om de kosten af te lossen, kan je ervoor kiezen om een autolening af te sluiten. Een autolening werkt in principe hetzelfde een normale lening, alleen wordt bij het afsluiten hiervan expliciet benoemd dat het geld voor je auto is. Wil jij geld lenen, of ben je er benieuwd wat er voor jou op dit gebied mogelijk is? Neem dan eens een kijkje op de website van Lening.com! Zij helpen jou graag om de perfecte autolening te vinden, waardoor jij straks in een gloednieuwe auto kan rijden. 

 

https://www.lening.com/