Lakenormanfbo
Image default
Offers

Welk laminaat moet ik kiezen?

Welk laminaat moet ik kiezen?

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe vloer ben je vast en zeker al de optie met laminaat tegengekomen. Het is een van de meest populaire keuzes omdat er zoveel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Je kunt een kleur bepalen of de focus leggen op het design. Ook zijn er verschillende maten waar je uit kunt kiezen. Ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Lees dan zeker deze blog, want wij hebben een aantal ideeën uitgelicht.

Donker Laminaat

Een laminaat in een donkere kleur kan in vrijwel elke ruimte in huis worden toegepast. Vooral binnen een landelijke of industriële woonstijl oogt het heel harmonisch. Je kunt ervoor kiezen het meubilair in de ruimte op de verkozen kleur af te stemmen, zodat het totaalplaatje perfect wordt

Eiken laminaat

Deze lichte vloersoort is prachtig voor neutrale woonstijlen zoals een Scandinavisch interieur. Ook de Bohemian stijl is goed te combineren met een eiken laminaat. Het laminaat is scherp geprijsd zodat het voor vrijwel iedereen mogelijk is om in huis te integreren.

Laminaat met een glans

Als je graag een laminaat in hoogglans wilt dan zijn er meerdere opties waar je uit kunt kiezen. Wil je een neutrale kleur, dan is wellicht zwart, antraciet of wit het beste geschikt. Wil je een vloer met veel kleur? Kies dan iets gewaagds zoals rood. Het materiaal lijkt net op tegels, waardoor het een chique uitstraling weerspiegelt. Ook geniet je van het voordeel dat een hoogglans vloer eenvoudig is om schoon te maken.

Laminaat kopen?

Wil jij graag laminaat voor jouw huis of woning kopen? Surf dan gerust even naar de website van Bebo Parket. Hier vind je een uiteenlopend aanbod met verschillende laminaatvloeren, allen voor een scherpe prijs. Mocht je je eerst nog willen laten adviseren, dan staat het specialistenteam uiteraard graag voor je klaar.

Uitstekende Service

Mocht je het niet aandurven om het laminaat zelf te verleggen helpen de medewerkers van Bebo Parket je graag verder. Je kunt namelijk gebruik maken van de handige laminaat-legservice. Wanneer je het laminaat door de professionals laat verleggen ben jij gegarandeerd van een perfect eindresultaat verzekerd.

 

https://www.beboparket.nl/