Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Scootershop

Als je rondkijkt in de scootershop zie je diverse merken en modellen. Naast de prijzen zijn er uiteraard ook andere verschillen, je moet soms wel heel goed kijken om ze te vinden. In dit artikel geven we enkele tips om snel wegwijs te geraken in de scootershop.

 

1. Zoek op merk

Als je bijvoorbeeld de beste retro scooter zoekt kun je direct naar de Vespa pagina gaan. Misschien houdt je het liever zo eenvoudig mogelijk, kijk dan eens naar een Tomos scooter. Naast de bekende merken zoals Yamaha, Peugeot en Piaggio die je in de scootershop zult tegenkomen zijn er ook merken als IVA, Turbho en Vespelini. Dat zijn budget retro scooters.

 

2. Verschil tussen budget en luxe retro scooters

Vespa is de standaard in retro scooters sinds 1946. Deze Italiaanse scooter wordt door vele fabrikanten gekopieerd en door importeurs voorzien van een naam die vaak een Italiaans gevoel oproept. Toch komt een Vespelini uit China. Dit soort lopende band scooters bieden een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Je krijgt meer dan waar je voor betaalt, maar verwacht niet de kwaliteit van een echte Vespa. Sym scooters zijn daarop een uitzondering, die zijn iets duurder en luxer dan de budget scooters maar toch een stuk goedkoper dan Vespa scooters.

 

3. Meer dan scooters

Je kunt in de scootershop ook andere voertuigen vinden. Motorfietsen voor rijders met een motorrijbewijs bijvoorbeeld, of een ATV met vier wielen. De MP3 met twee wielen voor en één wiel achter is ook heel bijzonder. Daar mag je met een autorijbewijs op rijden. Ook voor accessoires en onderdelen kun je terecht in de scootershop. Een windscherm, of een nieuwe buddyseat misschien, een set beugels van chroom staat ook prachtig op jouw retro scooter.

 

In de scootershop is er voor iedereen wat wils, en tegen scherpe prijzen. Kijk snel in de scootershop, nu kun je gericht op zoek naar de scooter van je dromen!

https://www.fastfuriousscooters.nl/