Lakenormanfbo
Image default
Business

Keramisch parket kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wanneer u op zoek bent naar keramisch parket bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan juiste adres. Regge Tegels & Vloeren ondersteunt u tijdens het hele proces vanaf het inspireren en adviseren over keramisch parket tot het leveren en verwerken van de vloer tot een prachtig en gewenst eindresultaat.

Inspiratie en advies in de showroom

Keramisch parket is er in vele kleuren, afmetingen en afwerkingen. In deze ruime mogelijkheden wil Regge Tegels & Vloeren u inspiratie geven en daarbij kunnen voorzien in een goed advies op maat. Daarom hebben wij vele series keramisch parket liggen bij ons in de showroom. Zo kunt u samen met een bijpassend advies van onze verkoopmedewerkers het keramisch parket kiezen dat perfect aansluit op uw wens.

Het leggen van keramisch parket

Het leggen van keramisch parket kunnen wij ook voor u regelen. Hiervoor staan wij in contact met een groep ervaren vakmensen die de vloer kunnen afwerken naar uw wens. Er zijn verschillende legmotieven om het keramisch parket te verwerken, de meest voorkomende legmotieven zijn een recht gelegde vloer of een keramisch parket in visgraat motief. Hierbij is visgraat motief het meest gekozen motief op dit moment, omdat dit motief een levendige uitstraling aan de vloer en aan iedere ruimte weet te geven. Maar ook bijvoorbeeld een vloer in Hongaarse punt is een opkomende trend binnen de legmotieven. Dus ook op het gebied van het leggen van keramisch parket neemt Regge Tegels & Vloeren u graag al het werk uit handen om u volledig te ontzorgen.

Volledige ontzorging met ons totaalconcept

De totale ontzorging bij het kopen van keramisch keramisch parket met inspireren, adviseren, leveren en verwerken noemen wij ook wel het Regge Tegels & Vloeren Totaalconcept. Wilt u tijdens het hele proces van het kopen tot het verwerken van keramisch parket volledig ontzorgt worden? Kies dan voor het Regge Tegels & Vloeren totaalconcept!