Lakenormanfbo
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een ICT bedrijf uit Veenendaal waar je op kunt bouwen

Voor mijn nieuwe onderneming had ik een extern ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal nodig die mij kon helpen in het opzetten van de ICT-afdeling bij ons. Het is niet echt een nieuwe onderneming, maar we zijn van naam veranderd en overgekocht door een ander bedrijf. Zij helpen ons verder te kunnen groeien in de business. Maar onze ICT afdeling moest echt verbeterd worden, dus wilden we daarvoor een extern bedrijf inschakelen.

Het beste ICT bedrijf vinden van Veenendaal

Wij wilden alleen het beste ICT bedrijf uit Veenendaal hebben om ons te ondersteunen. Maar dat was nog een moeilijke klus om een selectie te maken. Er waren namelijk veel ICT bedrijven die interesse hadden om ons te helpen. Maar we konden maar met eentje verder gaan. na een goede selectie ronde, kwamen we op drie bedrijven uit. Dit waren de bedrijven met de meeste ervaring en de beste reviews van andere bedrijven. Na een goed overleg met het bestuur hebben we ervoor gekozen om eerst te kijken bij Xantion nabij Veenendaal. We waren namelijk benieuwd wat ze ons konden aanbieden qua services. We mochten op het kantoor komen voor een gesprek bij hen en dat ging erg goed.

Blij met de service

We waren erg verrast over de opties die we kregen van Xantion. Ze boden namelijk aan dat een van hun medewerkers bij ons een tijdje kwam werken en ons ging helpen met de opzet. Dit vonden we een goed idee en zijn daarmee akkoord gegaan. We zijn nu een paar maanden verder en we merken meteen dat onze ICT-afdeling echt vooruitgang heeft geboekt sinds er iemand van Xantion bij ons is. Voorlopig zijn we van plan om deze dienst langer te gebruiken omdat we zien dat het alleen maar goed gaat. Xantion is een goede partner om mee samen te werken.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Xantion die uw bedrijf verder helpen? Bekijk dan de website van Xantion voor meer informatie over het bedrijf zelf en wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.