Menu

Vergeet de filter niet als u een dampkap gaat kopen

Als u een dampkap gaat kopen zijn er een aantal zaken waarop u moet letten. Zo heeft u naast uw dampkap ook de nodige accessoires nodig om het apparaat perfect te laten werken. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

Gaat u binnenkort een dampkap om geuren uit een woning te weren kopen bij een specialist genaamd Elektro Lommelen? Dan profiteert u van heel wat voordelen. Zo weet u bij deze specialist zeker dat u kiest voor een dampkap geproduceerd door een Belgische fabrikant die al meer dan 100 jaar bestaat. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Tevens ontvangt u vijf jaar garantie op uw aankoop. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.

Dampkap kopen: keuze uit verschillende merken

Voor het kopen van een nieuwe dampkap voor uw woning kunt u het beste naar een echte speciaalzaak gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken met hoogwaardige dampkap kopen bij Elektro Lommelen. Hier heeft u tevens keuze uit veel verschillende merken. Door dit zeer ruime en gevarieerde aanbod vindt u in het assortiment gegarandeerd een dampkap die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Misschien is een Novy dampkap wel iets voor u. Of wat denkt u van een dampkap van Bosch of Smeg? Bekijk gerust eens het volledig assortiment, op de website of in de toonzaal. Indien u geen keuze kunt maken, win dan zeker even wat deskundig advies in.