Menu

Kan ik een iPhone 5S ergens goedkoop kopen?

Lakenormanfbo

Een refurbished iPhone kopen kent aanzienlijk vele voordelen. In dit artikel leggen we je graag de voordelen uit, zodat je weet waarom het kopen van een refurbished iPhone 5S verstandig is. Ook geven we je tips voor het kiezen van de juiste refurbished aanbieder.

Zorgvuldig gecontroleerd & gereviseerd

In de meeste gevallen wordt een refurbished iPhone 5s altijd goed gecontroleerd. We zeggen in de meeste want per refurbished aanbieder kan er een flink verschil zitten in de kwaliteit van de iPhones. Kies je voor Forza Refurbished? Dan ben je gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Bij Forza Refurbished worden iPhones namelijk gecontroleerd op meer dan 50 verschillende punten. Tevens beschikt Forza over een speciale robot.

De productcondities bieden voor ieder wat wils

Dankzij de productcondities van Forza is er voor iedere portemonnee een bijpassende iPhone. Je kunt kiezen uit drie verschillende gradaties: Remarketed, A-grade en B-grade. Je kunt dus zelf kiezen welke iPhone 5S 16GB wit het beste past bij jouw budget. De remarketed productconditie is van de hoogste kwaliteit, gevolgd door de A-grade en de B-grade.

Standaard 24 maanden garantie

Naast een hoogwaardige kwaliteit refurbished iPhone 5s krijg je bij Forza ook nog eens standaard twee jaar garantie. Dit biedt je nog meer zekerheid bij het kopen van refurbished. Werkt er toch iets niet helemaal zoals het hoort? Dan kun je gewoon gebruik maken van de garantie. Hierdoor ben je dus 100% verzekerd van een kwalitatieve aankoop.

In conclusie

Wil je graag zeker zijn van een uitstekende refurbished iPhone? Ga dan voor een refurbished iPhone 5s van Forza Refurbished. Je ontvang standaard 2 jaar garantie. Daarnaast vind je ook nog eens de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/5s/