Menu

ISRIPARTS heeft een groot aanbod ISRI stoel onderdelen

Lakenormanfbo

Heeft u een ISRI stoel en gaan er onderdelen kapot dan is het goed om te weten dat deze online kopen geen enkel probleem is. In de webshop van ISRIPARTS.com is een groot aanbod onderdelen beschikbaar. Van busjes, boutjes tot knoppen, luchtsystemen, dempers, kussens en armleuningen. Een stoel demper is een belangrijke voorwaarde voor zitcomfort en dan ook onmisbaar voor chauffeurs die lange dagen maken achter het stuur.

De specialist voor ISRI stoel onderdelen

Kiest u ervoor om ISRI stoel onderdelen zoals stoelhoezen of een stoel demper of een ISRI stoel te kopen dan bent u er bij de webshop ISRIPARTS.com zeker van dat u vindt wat u zoekt. Als officiële ISRI leverancier hebben wij alle kennis en kunde in huis om u van de beste producten en bijpassend advies te kunnen voorzien. Daarnaast kunnen wij vanuit ons pand in Zwijndrecht desgewenst ook stoelen repareren en stoelen naar wens bekleden. Wist u dat het mogelijk is om bijvoorbeeld een bedrijfslogo in de hoofdsteun van de stoel te borduren? Het inbouwen van stoelen vereist technische kennis. Hierbij helpen wij u ook graag.

ISRI stoel online kopen via de webshop

In de webshop van ISRIPARTS.com.nl kan ook een stoel demper van ISRI besteld worden. De dempers zijn beschikbaar in diverse prijsklassen en zijn compatibel met alle ISRI bestuurderstoelen van onder meer vrachtwagens en bussen. Van standaard modellen tot instelbare schokdempers voor zowel lucht geveerde als mechanische stoelen: het is beschikbaar in de webshop waar met behulp van handige filters eenvoudig het juiste product kan worden geselecteerd. Ook schokdemper onderdelen zijn hier te vinden waaronder kabels en bedieningsknoppen. Bent u op zoek naar andere ISRI stoel onderdelen zoals armleuningen, stoelhoezen of hoofdsteunen of wilt u een complete ISRI stoel kopen dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

 

https://www.isriparts.com/