Menu

Creatieve toepassingen van Led strips en Led lampen

Lakenormanfbo

 

Iedereen is tegenwoordig wel bekend met de led lamp, deze energiezuinige verlichting kan je gebruiken op bijna elke plek waar je een normale lamp kan gebruiken. Ook zijn steeds meer mensen bekend met led strippen, stroken van kleine led lampjes die je vaak met een afstandsbediening kan gebruiken. Deze led strips kun je gemakkelijk op lengte knippen en zijn nog gemakkelijker te installeren via de plakstrip die erop zit. Maar wist u ook dat u led lampen en led strips kan gebruiken op creatieve manieren en op plekken waar u mogelijk nog niet aan heeft gedacht? Hier zijn enkele toepassingen van led verlichting.

Led strips op de trap

Door led strips onder uw traptreden te plaatsen kunt u ‘s nachts gemakkelijk zien waar uw treden zitten. U kunt deze gemakkelijk plaatsen door de led strips op de lengte van de traptreden te knippen en met de plakstrip te monteren aan de onderkant van uw treden.

Hierdoor kan u niet alleen gemakkelijk de traptreden zien zonder andere verlichting, ook kan u beter de diepte van de treden inschatten in het donker. U zal dus nooit meer een trede overslaan of struikelen over een traptrede.

Led lampen voor uw planten

Geloof het of niet, er zijn led lampen die kunnen dienen als lichtbron voor planten. U kunt uw gehele kruidentuin gewoon binnen kweken zonder deze in het raam te zetten. Gebruik hier wel geschikte led lampen voor, want niet alle leds hebben de mogelijkheid om planten te laten groeien. Met een relatief simpele opstelling van een potje met kruiden en daarboven een lamp met een geschikte led lamp daarin is genoeg om uw oregano te laten groeien. Vergeet alleen niet adequaat water te geven!

Led strips aan uw huis

Wilt u uw huis op een bijzondere maar effectieve manier verlichten? Dan kan u uw huis verlichten met led strips. Door ze te monteren onder uw dakgoot kan u met één druk op de knop de gehele buitenkant van uw huis verlichten. Dit is een effectieve maar ook energiezuinige manier om uw gehele huis verlicht en beschermt te hebben. Wilt u een nog deze verlichting gebruiken in de feestdagen? Als u een RGB led strip gebruikt kan u uw huis in alle kleuren van de regenboog laten schijnen.

https://www.leds-depot.be/