Menu

Bijna winter? Laat uw opritverwarming controleren

Wanneer de winter voor de deur staat is het belangrijk dat u uw opritverwarming goed laat controleren. Dan mag uw opritverwarming van hoogwaardige kwaliteit zijn, toch is controle belangrijk om grote reparaties te voorkomen. Dit kan eenmaal per jaar worden uitgevoerd maar er kan ook voor worden gekozen om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt de opritverwarming één keer per jaar gecontroleerd. Het voordeel van deze periodieke controle is dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Bovendien bent u ervan verzekerd dat het systeem het hele jaar door functioneert zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Opritverwarming met behulp van matten of kabels

Een oprit met bochten maakt het helaas niet mogelijk om sporenverwarming toe te passen bij uw opritverwarming. De voor- en achterwielen volgen bij het draaien in de bocht niet hetzelfde spoor waardoor het effect weg is. Vlakverwarming is dan vanuit veiligheidsoverwegingen verstandiger. Daarnaast zijn bij ijzel de sporen niet goed zichtbaar. Het plaatsen van paaltjes om de locatie van de sporenverwarming aan te duiden kan dan een uitkomst bieden. Bij het aanleggen van opritverwarming kan er gebruik worden gemaakt van matten en kabels. Kabels kunnen gemakkelijker op maat worden gemaakt waardoor ook de montage flexibel blijft.

Vrijblijvend advies over opritverwarming

Bent u benieuwd of een opritverwarming iets voor uw woning is? Komt u dan eens langs bij de specialist. Hier vertellen zij u alles over de voordelen van een opritverwarming zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en zou u graag meer weten over de prijzen? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Deze kan u voorzien van een vrijblijvend advies en het juiste type vloerverwarming voor u selecteren. Vaak komt een specialist bij u langs op locatie om de stand van zaken op te nemen. Vervolgens brengt hij of zij een vrijblijvend advies uit en stelt een offerte op. U heeft er geen omkijken naar.