Menu

Besteed uw koel- en vriestransport uit aan een ervaren transportbedrijf in Den Bosch

Wist u dat u A. Kentie en Zoon ook inschakelt voor deskundig koel- en vriestransport naar afleverlocaties in Nederland en het buitenland? Dan is het verstandig om in zee te gaan met een koerier die hier ervaring in heeft, denk bijvoorbeeld aan A. Kentie en Zoon in Den Bosch. Zij zijn een koerier in Den Bosch met jarenlange ervaring met de nodige kennis en kunde binnen de organisatie. Binnen het koeltransport kunt u diverse soorten producten vervoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: vlees, medicijnen, chemische producten. U wilt dan wel zeker zijn dat deze op een deskundige wijze worden vervoerd.

Spoedtransport bij een transportbedrijf in Den Bosch

Heeft een nieuwe klant net een order gedaan en moeten de goederen zo snel mogelijk die kant op? Gene probleem! A. Kentie en Zoon regelt het voor u. Uw goederen worden dan op een deskundige wijze vervoerd. Dit doordat er geen tussenschakel aanwezig zit binnen dit vervoer. Heeft u een kleinere lading? Dan moet u eens kijken wat ze voor u kunnen beteken als koerier in Den Bosch. Door het vervoer in eigen hand te houden kunnen ze u beloven dat de kwaliteit van uw goederen gewaarborgd blijven. Als transportbedrijf in Den Bosch staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals. Ze brengen uw goederen meteen naar uw gewenste locatie door heel Europa!

Een koerier uit Den Bosch met jarenlange ervaring

U kunt een koerier in Den Bosch inschakelen voor tal van diensten. Dan is het wel verstandig om te kiezen voor een transportbedrijf die de nodige kennis en die uw goederen vlot op de juiste afleverlocatie aflevert. A. Kentie en Zoon is al sinds 1974 actief binnen de transportbranche. Met zoveel ervaring weet u dat uw goederen in juiste handen wezen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt als koerier in Den Bosch is dit voor goederen van maximaal 2 kubieke meter. Daarnaast geldt hier een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Deze worden met de nodige zorg vervoerd door dit transportbedrijf in Den Bosch, een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals.